Dagens Caroline

I ett vinrött tema

 

Kommentarer
Postat av: J

Du är alltid så fin :-)Sv: Hehe, jag gillar att lägga upp maten lite fint när jag ska äta :-) smakade gott gjorde det också :-)Turkisk yogurt regerar!! MMMums! Man kan verkligen ha det till allt ju!Det där med melliset är ju helt upp till dig. Jag var bara nyfiken eftersom jag denna sommar tagit upp mellis-ätandet efter en tids uppehåll och uptäckt att jag mår så bra av mellanmål :-)kram på dig!2009-09-12 @ 02:53:00
URL: http://ettbraliv.blogg.se/
Postat av: Mia ❤

Snygg outfit :)

2009-09-12 @ 09:55:55
URL: http://www.improveme.se/makeover
Postat av: Anonym

Carro! Då du får dom där ångest attackerna så är det skit jobbigt. Stå mot för du har det svart på vitt, du är inte tjock du är för smal.. visst!? tankarna är jävulska!!!!

du skulle kunna äta 1 kanelbulle och promenera i 3 timmar du skulle iaf inte "gå" bort den, eller mängden kalorier du fått i dig..

du är inte i behov av det men rätt tänkt så ska man i så fall "gå eller träna innan" man äter..

kan du äta bättre och du mår bättre i huvdet av att premenera så kanske du ska sätta tiden på 15-20 min normal tankt.. titta på träden, OJJJ det är ju höst, ett rött löv!!! för att skingra tankarna... inte för att förbränna!!!

du ska och måste fixa det här.. Carro, DU ÄR INTE PLUFSIG NÅNSTANS och du går inte upp och blir tjock av ett normalt intag.. det som är att du kanske till och med har mindre portioner.. men ät regelbundet och med dina mellan mål..

TRO PÅ DIG DU FIXAR DETTA!!!

har gått igenom samma sak och ibland önskar jag att jag bara satt bredvid dig.., Varför? ja för jag vet hur du tänker jag ser det på dig utan att du behöver säga nåt...

vi har en gemensam "vän" som funkar lika hos alla2009-09-12 @ 10:45:55
Postat av: Y

Vad ska du hitta på en lördag som denna då? <3

2009-09-12 @ 11:36:58
URL: http://johannablondie.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vad tycker du om mina look a likes? Titta in och bedöm! Skicka gärna in tips på nya look a likes, om du har några på lager :)

2009-09-12 @ 11:56:34
URL: http://findmytwin.blogg.se/
Postat av: carcoline

fin blogg!

Händer det något kul idag? (:

2009-09-12 @ 13:20:12
URL: http://caaarruw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0